dimecres, 1 de desembre del 2010






Esperem que t'agradi aquesta cançó,també esperem que sàpigues que aquí a Catalunya sempre tindràs unes amigues i esperem que no t'oblidis de nosaltres, d'aquest idioma, d'aquesta terra on has crescut: Catalunya.
Quina enveja quan tu arribis allà tindràs vacances mentre nosaltres estarem estudiant i treballant molt, quina sort Noelia, anima't perquè això en part té una cosa molt bona que són les vacances que nosaltres ara necessitem i que tu les tens, segur que allà faràs molts amics tants o més com els que tens aquí, a més allà serà estiu mentre que aquí ens estarem morint de fred, i com ens vas dir has de tornar a la teva terra, la que mai oblidaràs i on la de sempre seràs.
Ho sentim molt per posar aquestes fotos però són les úniques que tenim amb tu, a més el mes important es que el dia va ser molt gran al teu costat.
Et trobarem a faltar.
cuida't i et desitgem un bon viatge!


2 comentaris:

  1. de veritat, us heu passat 25 països amb la dedicatoria i el video...
    i x les fotos no us preocupeu, que ja penjare al face les de la fiestaca k ens hem muntat avui a classe!!!
    us estimo massa a les dues com per posar gaire cosa mes, i per enrrotllar-me gaire!
    no us preocupeu que tornare a aquesta, la meva terra, i vosaltres m'haureu de deixar un lloc on dormir jajajaj

    un peto moooooolt groos!!!!!(L)

    ResponElimina
  2. Si, nosaltres et donarem un lloc on dormir. La canço l'hem possat perqué t'identificava molt amb alguns aspectes. nosltres també t'estimem moltissim (L) i ja et trobem a faltar (LL)

    ResponElimina